u-poroshenka-khochut-vidmovitis-vid-stseni-pid-chas-debativ

У Порошенка хочуть відмовитись від сцени під час дебатів

 • 18812 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. У штабі кандидата в президенти Петра Порошенка наполягають на відмові від виступу на сцені під час дебатів на НСК "Олімпійський". Про це повідомив радник Президента України Олег Медведєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"З нашої точки зору, сцени взагалі не має бути… Якщо одна сцена, то може бути і друга, але краще, якщо ми домовимось, що сцени на стадіоні не буде, оскільки для того, щоб провести дебати, кандидатам не обов’язково залазити на сцену", - зазначив Медведєв.

За його словами, сцена асоціюється із концертом, однак наразі на порядку денному стоять дуже серйозні питання, які стануть викликом для майбутнього голови держави, тож не варто перетворювати дебати в шоу і позбавляти їх змісту. При цьому він зазначив, що під час дебатів слід застосувати окрему розсадку прихильників кандидатів.

Нагадаємо, раніше у штабі кандидата у президенти України Петра Порошенка, який наразі є чинним Главою держави, анонсували дебати Порошенка з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" у п'ятницю, 19 квітня, о 19:00.

Представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що ідея продавати квитки на дебати дійсно була, кошти планували спрямувати на благодійність, але це забороняє закон.

Українські Національні Новини

Політика