u-poroshenka-poprosyat-tsvk-perenesti-chas-debativ-na-nstu-na-21-00

У Порошенка попросять ЦВК перенести час дебатів на НСТУ на 21:00

 • 10057 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Штаб кандидата в президенти Петра Порошенка попросить Центральну виборчу комісію перенести час дебатів на Національній суспільній телерадіокомпанії України 19 квітня з 20:00 на 21:00. Про це повідомив радник Президента України Олег Медведєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Закон встановлює проміжок часу (для проведення дебатів – ред.) – з 19 до 22 години, в положенні ж ЦВК роз’яснено, що це 20:00, причому о 19:30 треба прибути для жеребкування. Тому закон дозволяє посунути час трохи на пізніше, і якщо перенести на 21, то ми, звичайно, встигнемо подебатувати і на "Суспільному", - зазначив Медведєв.

При цьому він додав, що під час дебатів на НСК "Олімпійський" діючий голова держави обов’язково запросить свого опонента Володимира Зеленського прийти на дебати в студію "Суспільного". За його словами, саме в студії вдасться уникнути тих елементів шоу, які неодмінно будуть під час дебатів на "Олімпійському".

Нагадаємо, раніше у штабі кандидата у президенти України Петра Порошенка, який наразі є чинним Главою держави, анонсували дебати Порошенка з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" у п'ятницю, 19 квітня, о 19:00.

Українські Національні Новини

Політика