u-poroshenka-zayavili-scho-zavod-kuznya-na-ribalskomu-prodayut

У Порошенка заявили, що завод "Кузня на Рибальському" продають

 • 25910 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Фонд-управитель активами Президента України Петра Порошенка "Прайм Ессетс Кепітал" досяг принципової угоди про продаж заводу "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві. Про це повідомив речник Глави держави Святослав Цеголко у Facebook, передає УНН.

"Фонд Прайм ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка, повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві. У разі, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності, угоду підпишуть та реалізують", - повідомив Цеголко.

Він наголосив, що ще у січні 2016-го Петро Порошенко передав свій найбільший актив, компанію "Рошен", у довірчу власність Rothschild. "У квітні минулого року менеджмент "Рошен" закрив Липецьку кондитерську фабрику і згорнув виробництво. У Криму Севастопольський морський завод був конфіскований окупантами. Жодних "аграрних чи крохмальних бізнесів у РФ", про які безпідставно та неправдиво твердять опоненти, у Петра Порошенка нема", - додав речник Президента.

Нагадаємо, згідно з декларацією Президента України Петра Порошенка за 2015 рік, він був кінцевим бенефіціаром заводу "Ленінська кузня", який у 2017 році перейменували на завод "Кузня на Рибальському".

Українські Національні Новини

Політика