u-posolstvi-ssha-ogolosili-sklad-delegatsiyi-baydena-na-krimsku-platformu-ta-30-richchya-nezalezhnosti-ukrayini

У посольстві США оголосили склад делегації Байдена на Кримську платформу та 30-річчя Незалежності України

 • 26733 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Посольство США у Києві оголосило Президентську делегацію Джозефа Байдена до України для участі у саміті Кримської платформи та 30-річчі незалежності, передає УНН.

Цитата

"Президент Джозеф Байден сьогодні оголосив про призначення Президентської делегації до Києва (Україна) для участі у саміті Кримської платформи та заходах, присвячених 30-ій річниці Незалежності, 23-24 серпня 2021 року.

Делегацію очолить її високоповажність Дженніфер М. Ґренголм, Міністр енергетики.

До складу Президентської делегації також увійшли:

Пані Крістіна Квін, Тимчасова повірена у справах США в Україні;

Пан Ендрю Лайт, заступник Міністра енергетики США з міжнародних справ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Раніше у МЗС в коментарі УНН повідомили, що на саміті Кримської платформи та урочистості з нагоди 30-ї річниці незалежності України від США прибуде президентська делегація на чолі із міністеркою енергетики Дженніфер Ґренголм.

20 серпня речник Глави держави Сергій Никифоров на брифінгу в Офісі Президента повідомив, що США змінили свого представника на саміті Кримської платформи.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати будуть представлені особистим посланцем президента і членом уряду, міністром транспорту США.

Як повідомив УНН сьогодні співрозмовник з уряду, попри перестановки у складі американської делегації — вона матиме статус президентської.

Українські Національні Новини

Політика