u-poyizdi-do-odesi-prorvalo-zairzhavilu-trubu-vagon-zatopilo-na-kilka-santimetriv

У поїзді до Одеси прорвало заіржавілу трубу: вагон затопило на кілька сантиметрів

 • 26368 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. В одному з вагонів поїзда "Укрзалізниці" сполученням Рахів - Одеса пасажири змушені були їхати в потоках води. В плацкартному вагоні поїзда виник потоп через проржавілу труби. Про це на своїй сторінці в Facebook написав один з пасажирів Андрій Мрига, пише УНН.

Цитата:

"Моделюю ситуацію. Я прямую поїздом 026 Рахів-Одеса, 3 вагон. При різкому поштовху в вагоні лопнула труба, яка прогнила давним давно. Запах нестерпний. Але винним зроблять чергового по вагону, як завжди, тому що це його вагон", - зазначив пасажир.

Деталі

Відзначається, що в зв'язку з інцидентом, пасажирам запропонували переміститися в інший вагон. На проміжній станції в Івано-Франківську його провітрили і висушили.

На кадрах видно, що вагон затопило водою на кілька сантиметрів. Персонал і провідники оперативно намагалися прибирати воду швабрами і віниками.

Очевидець пише, що до персоналу питань немає. Але до сих пір не ясно, чому цей вагон експлуатується.

Реакція від "Укрзалізниці" поки не надходила.

Нагадаємо

8 травня пасажирка поїзда Київ-Миколаїв зняла на відео, як під час дощу зі стелі вагона тече вода. Зазначалося, що потік води був настільки сильний, що пасажирам довелося підставляти відра, які швидко наповнювалися дощовою водою.

Українські Національні Новини

Суспільство