u-prezidenta-obirayut-premyera-z-shirshogo-nizh-vidomo-zmi-spisku

У Президента обирають прем'єра з ширшого ніж відомо ЗМІ списку

 • 21174 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Кількість кандидатів на посаду прем’єр-міністра значно більша, ніж обговорюють у ЗМІ. Про це заявив економіст, радник президента України Володимира Зеленського Олег Устенко в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

"Я думаю, що пул експертів або потенційних кандидатів, з якими зараз обговорюється це питання Президентом Зеленським, він набагато ширший, від того, що зараз обговорюється в українському медіапросторі", – заявив Устенко.

За його словами, наразі під опис Президента Зеленського ідеального прем'єра, який він зробив у день голосування, 21 липня, підпадає декілька тисяч українських експертів.

"Те, що зараз обговорюється в медіапросторі українському, це просто нав’язаний порядок денний, який іде навіть не від ключових експертів із Атлантичної ради", – додав економіст.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський заявив, що майбутній прем’єр-міністр України має бути "гуру економіки" та людиною, яку поважають в Україні і на Заході.

Кандидат на посаду прем'єр-міністра України в команді Президента вже визначений, наразі ведуться консультації щодо цієї кандидатури.

Українські Національні Новини

Політика