u-profilnomu-komiteti-vr-zbirayutsya-sogodni-virishiti-pitannya-schodo-auditora-nabu

У профільному комітеті ВР збираються сьогодні вирішити питання щодо аудитора НАБУ

 • 8857 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції повинен сьогодні розглянути питання щодо незалежного аудитора Національного антикорупційного бюро. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України, заступник голови антикорупційного комітету ВР Борислав Береза, передає кореспондент УНН.

"На порядку денному комітету ВР щодо запобігання корупції буде тільки одне питання - завершити розбиратися з незалежним аудитором НАБУ. І я сподіваюся, що сьогодні у цьому питанні буде поставлено крапку. І вже на наступній сесії ми зможемо зібратися в залі і проголосувати за кандидатуру аудитора. Але хочу зазначити, що вибори цієї кандидатури - це ще не означає незалежність аудиту антикорупційного органу - для його роботи ще немає методології, згідно з якою він визначить діяльність НАБУ", - зазначив Б.Береза.

Нагадаємо, 19 грудня з невідомих причин було скасовано засідання комітету ВР з питань запобігання та протидії корупції, де на порядку денному стояло питання конкурсу на посаду аудитора НАБУ.

Українські Національні Новини

Політика