u-prokuraturi-provedut-brifing-schodo-vikradennya-o-goncharenka-ya-trakalo

У прокуратурі проведуть брифінг щодо викрадення О.Гончаренка - Я.Тракало

 • 11221 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. У прокуратурі проведуть брифінг щодо викрадення народного депутата Олексія Гончаренка. Про це кореспонденту УНН повідомив прес-секретар Національної поліції України Ярослав Тракало.

“О 15:00 буде брифінг прокуратури”, — сказав Я.Тракало.

На запитання, якої саме прокуратури, він сказав, що не знає, швидше за все, Одеської.

Зазначимо, прокуратура Одеської області анонсувала сьогодні о 15:30 спільний брифінг прокурора Одеської області Олега Жученка та начальника Управління Служби безпеки України в Одеській області Сергія Батракова щодо викриття злочинної групи, яка організувала виготовлення та поширення матеріалів для розпалювання національної, расової ворожнечі та приниження національної честі та гідності. Також, за повідомленням прокуратури, під час брифінгу планують розповісти про хід розслідування у резонансних кримінальних провадженнях.

Як повідомляв УНН, 23 лютого стало відомо про викрадення народного депутата Олексія Гончаренка.

Нагадаємо, за словами нардепа В.Ар'єва, підстави для нападу на народного депутата Олексія Гончаренка були у багатьох на основі його політичної діяльності.

Також зазначимо, за фактом викрадення народного депутата Олексія Гончаренка відкрито кримінальне провадження за статтею “незаконне позбавлення волі”.

Українські Національні Новини

Політика