u-promovi-prisvyacheniy-rosiyskiy-derzhavnosti-putin-zayaviv-scho-dlya-rosiyi-nebezpechno-poslablyuvati-sviy-suverenitet

У промові, присвяченій російській державності путін заявив, що для росії "небезпечно послаблювати свій суверенітет"

 • 175003 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Диктатор росії володимир путін під час виступу в середу на заході, присвяченому 1160-річчю зародження російської державності, заявив, що для рф "небезпечно послаблювати свій суверенітет" і що країна не зробить "такої помилки знову". Його слова наводить агенство ТАРС, передає УНН.

Цитата

"За 1160 років ми зрозуміли, що для росії небезпечно навіть на мить послаблювати свій суверенітет. Ніхто не побачить, як ми знову робимо ту ж помилку", - сказав він.

"Ми не піддамося на шантаж та залякування і ніколи не втратимо свій суверенітет. Ми зміцнюватимемо його і розвиватимемо нашу країну. Суверенітет – це гарантія свободи кожної людини та наших традицій. Батьківщина росія вільна", - продовжив він.

Деталі

путін також говорив про єдність "перед загальною загрозою".

"Повага до сім'ї, любов до дітей - ось міцний фундамент наших цінностей, таких як співчуття і прагнення добиватися благополуччя не тільки для себе, але і для всієї росії, країни і разом підніматися перед загальною загрозою для наших друзів, для нашої Батьківщини", - додав путін.

Додамо

Раніше путін оголосив про негайну часткову мобілізацію громадян рф та натякнув на застосування ядерної зброї.

"путіна в окопи", "Ні війні", "Життя нашим дітям" - з такими гаслами люди вийшли на вулиці Москви, Петербурга та інших міст рф на знак протесту проти мобілізації.

Станом на 20:20 затримано 525 осіб, за даними ОВД-Інфо.

Українські Національні Новини

Новини Світу