u-ps-zsu-nazvali-prichinu-sogodnishnikh-povitryanikh-trivog

У ПС ЗСУ назвали причину сьогоднішніх повітряних тривог

 • 1137181 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Сьогодні під час повітряних тривог була загроза ворожого удару наземним ракетним озброєнням. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

«Повітряна тривога може бути оголошена в багатьох випадках. Є ймовірна загроза атак, наприклад, з морського напрямку… Є інформація, яка може містити такі дані, що є загроза ракетного удару балістичними ракетами… Сьогодні була загроза удару ракетним озброєнням, ймовірно, наземним. Тобто, була загроза застосування оперативно-тактичних комплексів», - розповів Ігнат.

Доповнення

Сьогодні близько 12:40 була оголошена в усіх областях України повітряна тривога, окрім тимчасово окупованого Криму. Згодом "тривога" повторювалася, але у меншій кількості регіонів.

У минулу суботу, 26 листопада, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що є інформація про нові ракетні удари "наступного тижня". Він не відкинув, що будуть блекаути, тому закликав українців зробити запаси продуктів.

27 листопада Президент України Володимир Зеленський повідомив, що росія готує нові ракетні удари по Україні.

Українські Національні Новини

Війна