u-radi-nazvali-pershi-kroki-parlamentskoyi-reformi

У Раді назвали перші кроки парламентської реформи

 • 16662 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. У Верховній Раді України затвердили план заходів із реалізації Стратегії реалізації кадрового потенціалу Апарату. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку у Facebook ВРУ.

"Новини щодо парламентської реформи - 20 лютого цього року керівник Апарату ВРУ В’ячеслав Штучний затвердив план заходів із реалізації Стратегії розбудови кадрового потенціалу Апарату", - йдеться у повідомленні.

Так, згідно плану заходів, у лютому будуть розроблені методичні рекомендації з обстеження системи управління якістю в Апараті. У березні будуть розроблені методичні рекомендації щодо впровадження стандартів ґендерної рівності. У травні - у кожному структурному підрозділі визначать відповідальних за забезпечення стандартів ґендерної рівності.

"Щодо професійного розвитку: березень — аналіз потреб у підвищенні кваліфікації персоналу, підвищення ефективності системи управління персоналом. ІІ квартал — буде розроблений порядок проведення оцінювання діяльності службовців Апарату", - повідомили у Раді.

Нагадаємо, у вересні 2019 року керівником Апарату Верховної Ради України був обраний В'ячеслав Штучний.

Українські Національні Новини

Політика