u-radi-poobitsyali-sogodni-zareyestruvati-initsiyuvati-stvorennya-tsk-schodo-vidnovlennya-tertsilisnosti

У Раді пообіцяли сьогодні ініціювати створення ТСК щодо відновлення терцілісності

 • 10754 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Сьогодні у Верховній Раді буде зареєстрований проект постанови щодо створення тимчасової спеціальної комісії по відновленню територіальної цілісності України. Про це повідомив голова фракції "Голос" Сергій Рахманін під час погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Проект постанови щодо створення тимчасової спеціальної комісії щодо відновлення територіальної цілісності й забезпечення державного суверенітету на тимчасово окупованих територіях уже готовий. Ми сьогодні його зареєструємо і найближчим часом він буде внесений до порядку денного сесії", - зазначив Рахманін.

При цьому він висловив сподівання, що профільний комітет розгляне це питання у найближчий час.

На думку нардепа, робота такої ТСК буде складною, втім парламентарі зможуть знайти "точки дотику" і позитивно вплинути на миротворчий процес на Донбасі.

Нагадаємо, раніше фракції "Голос" і "Європейська солідарність" знову звернулись до міністра закордонних справ Вадима Пристайка й начальника Генерального штабу Руслана Хомчака, і запросили їх прибути на засідання Верховної Ради для того, щоб пояснити суть формули Штайнмайєра і розповісти про ситуацію на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика