u-radi-prodovzhat-rozglyad-zakonoproektu-pro-rinok-zemli-zalishilosya-blizko-3-5-tis-popravok

У Раді продовжать розгляд законопроекту про ринок землі: залишилося близько 3,5 тис. поправок

 • 14832 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. У Верховній Раді України на сьогоднішньому засіданні планують продовжити розгляд законопроекту про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВРУ.

Так, на пленарному засіданні нардепи планують продовжити розгляд у другому читанні законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні.

Окрім того, передбачається розгляд у другому читанні законопроекту №2500 про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Також планують включити до розгляду проекти законів №3003 про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях та №3015 про внесення змін до ЗУ "Про національну безпеку України".

Нагадаємо, парламентарі вже чотири дні розглядали законопроект про ринок землі. Загалом у Раді зупинилися на розгляді 649 поправки з-понад 4 тисяч поданих.

Українські Національні Новини

Політика