u-radi-rozpovili-pro-domovlenosti-schodo-yaremenka

У Раді розповіли про домовленості щодо Яременка

 • 14658 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Керівники опозиційних фракцій парламенту домовились, що очікуватимуть рішення "Слуги народу" і добиватимуться відставки Богдана Яременка з посади голови Комітету з питань зовнішніх зв'язків. Про це заявив голова фракції "Голос" Сергій Рахманін журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Якщо не буде належної реакції (з боку "Слуги народу" - ред.) ми залишаємо за собою право, добиватися відповідного рішення. Ми поки що не форсуємо питання і сподіваємось, що фракція, до якої належить Богдан Яременко, належним чином відреагує", - зазначив Рахманін.

За його словами, сьогодні зранку голови всіх фракцій домовились про те, що реакція на ситуацію від фракції "Слуга народу" буде до кінця сесійного дня, однак остання не встигла провести засідання і, відповідно до домовленостей, дозволила решті фракцій публічно висловити свою позицію.

При цьому він додав, що наразі до ініціативи трьох фракцій доєдналась іще фракція ОПЗЖ.

Нагадаємо, вчора Яременко заявив, що ті журналісти, які вкрали й оприлюднили особисту його переписку, заробили від 3 до 7 років ув'язнення.

Українські Національні Новини

Політика