u-radi-zareyestrovali-proyekti-postanov-yaki-mozhut-zablokuvati-perezapusk-sudovoyi-reformi

У Раді зареєстрували проєкти постанов, які можуть заблокувати перезапуск судової реформи

 • 8964 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У Верховній Раді зареєстрували два проєкти постанов - № 1008-П1 і № 1008-П2, які можуть заблокувати підписання закону про перезапуск судової реформи. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт парламенту.

Проєкт постанови № 1008-П1 про скасування рішення Верховної Ради України від 16 жовтня 2019 року про ухвалення в цілому як закону України проєкту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування" був зареєстрований 17 жовтня. Ініціатор законопроєкту — депутат Михайло Папієв (“Опозиційна платформа — за життя”).

Проєкт постанови № 1008-П2 про скасування рішення Верховної Ради України від 16 жовтня 2019 року про ухвалення в цілому як закону України проєкту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування було зареєстровано 18 жовтня. Ініціатори цієї постанови — депутати Іванна Климпуш-Цинцадзе і Артур Герасимов (“Європейська солідарність”).

Нагадаємо, посли Канади, Великої Британії, Німеччини та Євросоюзу занепокоєні законопроєктом про реформу судової системи в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство