u-radi-zareyestruvali-alternativniy-zakonoproekt-pro-deoligarkhizatsiyu

У Раді зареєстрували альтернативний законопроект про деолігархізацію

 • 16153 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. У Верховній Раді України зареєстрували альтернативний законопроект про деолігархізацію. Про це УНН повідомляє з посиланням на ВР.

Деталі

Так, група нардепів з опозиційних фракцій зареєструвала у ВР законопроект №5599-1 про деолігархізацію, сприяння конкуренції, очищення влади від корупційних впливів і соціальну відповідальність бізнесу.

Він був зареєстрований 15 червня та переданий на розгляд керівництву Ради. Тексту законопроекту на сайті наразі немає.
Зазначимо, що зокрема, серед авторів законопроекту народні депутати від "Європейської солідарності" Микола Княжицький, Артур Герасимов, Ірина Геращенко. Від "Голосу" Рустем Умеров, Андрій Осадчук та від "Батьківщини" Сергій Власенко, Олександр Абдулін.

Доповнення

2 червня у Верховній Раді зареєстрували президентський законопроект № 5599 про олігархів.

3 червня у ВР оприлюднили текст президентського законопроекту №5599 про олігархів.

Заступниця голови фракції “Слуга народу” у парламенті Євгенія Кравчук заявила, що окрім законопроекту про деолігархізацію буде ще запропоновано щонайменше 7 додаткових законопроектів через те, що в Україні недостатнє законодавче поле, яке регулює діяльність олігархів.

Як зазначав раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, наразі до категорії олігархів можна внести 13 осіб.

Українські Національні Новини

Політика