u-radi-zareyestruvali-podaniy-zelenskim-zakonoproekt-po-rozvidku

У Раді зареєстрували поданий Зеленським законопроект про розвідку

 • 11032 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. У Верховній Раді України зареєстрували поданий Президентом України Володимиром Зеленським законопроект №2412 про розвідку. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт ВРУ.

Так, 11 листопада, у Верховній раді України зареєстрували законопроект №2412 про розвідку, поданий Президентом України Володимиром Зеленським і визначений ним як невідкладний.

Проект закону №2412 про розвідку передбачає вдосконалення правових та організаційних засад функціонування розвідки, діяльності розвідувальних органів України та інших суб’єктів розвідувального співтовариства, підвищення ефективності їхньої взаємодії, а також забезпечення соціального та правового захисту співробітників розвідувальних органів і осіб, залучених до конфіденційного співробітництва з цими органами.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує включити до порядку денного другої сесії Верховної Ради законопроект про оборонні закупівлі. Відповідне рішення ухвалили одноголосно члени комітету під час засідання 7 листопада.

Українські Національні Новини

Політика