u-radi-zareyestruvali-proekt-postanovi-pro-zvilnennya-uruskogo-z-posadi-golovi-minstrategpromu

У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Уруського з посади голови Мінстратегпрому

 • 15109 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Верховній Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Олега Уруського з посади віце-прем’єр-міністра України – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт Ради.

Деталі

Так, проект постанови про звільнення Уруського з посади віце-прем’єр-міністра України – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України, було зареєстровано 3 лютого.

Більшість ініціаторів проекту постанови – це нардепи від "Слуги народу", зокрема Дмитро Наталуха.

Що було до цього

2 лютого цього року голова комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха заявив, що в парламенті збирають підписи за відставку Уруського.

За словами Наталухи, ситуація в космічній галузі вказує на момент корупційної складової, зокрема в кадрових питаннях.

У Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості України заявили, що народний депутат України Дмитро Наталуха озвучив з трибуни ВРУ викривлену та неправдиву інформацію щодо керівництва Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості та його діяльності.

Так, в липні минулого року Верховна рада України ухвалила в цілому проект постанови №3842 про призначення Олега Уруського віце-прем’єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості України.

Політолог Віталій Бала розповів УНН про те, над ким із членів Кабміну зараз збираються хмари.

Українські Національні Новини

Політика