u-radu-zayshlo-tri-novikh-slugi-narodu

У Раду зайшло три нових "слуги народу"

 • 12967 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Одразу три народні депутати від "Слуги народу" у вівторок, 16 листопада, склали присягу у стінах парламенту. Про їх реєстрацію ЦВК оголосив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“12 листопада 2021 року Центральна виборча комісія зареєструвала народних депутатів України, обраних на проміжних виборах народного депутата 31 жовтня 2021 року в одномандатному виборчому окруі № 184 Козиря Сергія Вячеславовича, № 197 Войцехівського Віталія Олександровича, та обраного на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року у загальномандатному виборчому окрузі Кострійчука Сергія Володимировича, включеного до списку політичної партії “Слуга народу”, - сказав Стефанчук.

Деталі

Після оголошення народні депутати з трибуни парламенту склали присягу.

Що було раніше

12 листопада ЦВК зареєструвала народними депутатами Сергія Козиря й Віталія Войцехівського, які були обрані до Верховної Ради на проміжних виборах 31 жовтня в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область). Обидва балотувалися від "Слуги народу".

Також народним депутатом зареєстровано Сергія Кострійчука, яких пройшов до Ради за виборчим списком партії “Слуга народу” на позачергових виборах 2019 року, у зв’язку зі складенням депутатського мандату Іриною Верещук.

Українські Національні Новини

Політика