u-rayoni-petrivskogo-vzhe-zneshkodili-19-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

У районі Петрівського вже знешкодили 19 вибухонебезпечних предметів

 • 14246 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. У районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське та Богданівка Донецької області, де почався процес розмінування, співробітники ДСНС України за добу знешкодили 13 вибухонебезпечних предметів, загалом - 19. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДСНС.

"Станом на 15:20 14 листопада піротехнічними розрахунками ДСНС України обстежено територію площею 2,2 га, було вилучено та знешкоджено встановленим способом 13 одиниць вибухонебезпечних предметів", - сказано у повідомленні.

Так, з початку робіт обстежено територію площею 2,27 га, виявлено та знешкоджено 19 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Продовження обстеження забрудненої території заплановано на 9:00 15 листопада.

Нагадаємо, 11 листопада завершилася практична фаза розведення сил та засобів на лінії розмежування біля населеного пункту Богданівка та Петрівське Донецької області.

13 листопада піротехніки Головного управління ДСНС України у Донецькій області приступили до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

Нагадаємо, розмінування у районі Богданівки та Петрівського Донецької області має завершитися до 20 листопада.

Українські Національні Новини

Суспільство