u-rayoni-stanitsi-luganskoyi-prodovzhuyut-perebuvati-boyoviki-rozvidka

У районі Станиці Луганської продовжують перебувати бойовики – розвідка

 • 13290 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у районі населеного пункту Станиця Луганська, на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російсько-окупаційних військ. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"У районі населеного пункту Станиця Луганська, на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російських окупаційних військ, які видають себе за місцевих мешканців, переодягнувшись у цивільний одяг", - сказав Гуцуляк.

Також, за даними розвідки, російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об’єднаних сил та повернення українських підрозділів на попередньо займані позиції.

"Для підготовки відповідних фейкових відео матеріалів залучаються знімальні групи, у т.ч. провідних російських телеканалів", - зазначив Гуцуляк.

Нагадаємо, СММ ОБСЄ в неділю, 30 червня, повідомила, що Україна і сепаратисти самопроголошеної "ЛНР" повідомили про завершення розведення військ в узгодженому районі у Станиці Луганській. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП