u-raytsentri-na-zakarpatti-nevidomi-pidirvali-granatoyu-avtomobil

У райцентрі на Закарпатті невідомі підірвали гранатою автомобіль

 • 12475 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Сьогодні вночі у м. Виноградів невідомі підірвали гранатою автомобіль місцевого мешканця. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

“На службу “102” надійшло повідомлення від жителя Виноградова про те, що невідомі пошкодили його автомобіль. Заявник розповів, що прокинувся серед ночі від звуку, що нагадував вибух. Чоловік вийшов у двір та виявив сильні пошкодження автомобіля “Hyundai”, який належить його дружині. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль пошкоджено вибухом. Попередньо правоохоронці встановили, що невідомі скористалися гранатою РГД, експертиза встановить точну модель вибухового пристрою. Водночас, заявник запевнив, що конфліктів ні з ким не мав і не має підозрюваних у злочині”, – розповіла УНН речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Поліція встановлює причетних до правопорушення. Слідство триває.

Нагадаємо, 26 жовтня у центрі окупованого Донецька стався потужний вибух, двоє людей отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП