u-rf-brak-okhochikh-voyuvati-pereyshli-na-nabir-inozemtsiv-z-tsentralnoyi-aziyi-gur

У рф брак охочих воювати, перейшли на набір іноземців з Центральної Азії - ГУР

 • 96503 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Через брак охочих воювати російські окупанти намагаються залучити в армію громадян країн Центральної Азії, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Цитата

"Кількість російських громадян, які хочуть відправитись на війну в Україну, дедалі зменшується. Щоб принаймні частково зберегти можливість формувати нові резерви, кремлівське керівництво намагається дедалі активніше залучати в зс рф іноземних громадян", - повідомили у ГУР.

Деталі

Першість в цьому питанні, за даними воєнної розвідки, займає московський регіон – для формування нових армійських підрозділів місцеве керівництво дало вказівку співробітникам військових комісаріатів та відділів поліції «проводити агітаційні заходи» з громадянами Узбекистану, Таджикистану та Киргизстану.

"Окрім фінансового стимулу, тим хто погодиться підписати контракт та поїхати в Україну, пропонується отримання російського громадянства", - зазначають у ГУР.

Доповнення

Служба безпеки України оприлюднила добірку перехоплених розмов, де рашисти обговорюють з родичами способи втекти додому. Серед них - «включить васю»; зламати руку, зіскочивши п’яним з танку; самостріл на марші.

Українські Національні Новини

Війна