u-rf-cherez-finansovi-problemi-zupinilosya-virobnitstvo-novikh-tankiv-rozvidka

В росії через фінансові проблеми зупинилося виробництво нових танків – розвідка

 • 63655 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. У рф зупинилося виробництво нових танків через фінансові проблеми та відсутність імпортних деталей. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Деталі

На російському "Уралвагонзаводі" намагаються подолати кризу, яка виникла внаслідок введених санкцій через вторгнення рф в Україну.

"Уралвогонзавод" (Нижній Тагіл) — російський виробник бронетехніки, насамперед основного танку РФ "Т-72".

Від початку війни в Україні підприємство зіштовхнулось з численними фінансовими проблемами, які значно ускладнили виробництво більшості видів військової техніки: збільшення відсоткових ставок за кредитами, відсутність коштів для обслуговування валютних кредитів, підвищення цін на матеріали та комплектовання (зокрема, броньована сталь).

Попри широко розрекламоване "імпортозаміщення" рф не спроможна самостійно продовжувати випуск високотехнологічної зброї без продовження постачань імпортних деталей.

Завод вимушений шукати вирішення фінансових проблем, вимагаючи стовідсоткової передплати за державними контрактами. Зупиняється виробництво нової техніки, зокрема танків "Т-90" і "Т-14" (Армата).

Створений "оперативний штаб" основним напрямком роботи визначив ремонт пошкодженої у війні з Україною військової техніки.

Нагадаємо

План з мобілізації 26 тисяч "резервістів" з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до сухопутних військ рф фактично зірвано.

Українські Національні Новини

Суспільство