u-rf-ogolosili-zhurnalista-romana-popkova-organizatorom-zamakhu-na-voyenkora-vladlena-tatarskogo

У рф оголосили журналіста Романа Попкова організатором замаху на "воєнкора" владлена татарського

 • 479314 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. У росії заочно висунули обвинувачення журналісту Роману Попкову за статтею про організацію "теракту", під час якого загинув "воєнкор" владлен татарський, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на заяву пресслужби слідчого комітету рф, передає УНН.

Деталі

За версією слідства, Попков вів листування з обвинуваченою у справі про "теракт" Дариною Треповою в соціальних мережах. І давав їй вказівки щодо підготовки вчинення терористичного акту.

Згодом Трепова, як стверджує слідство, принесла в кафе на зустріч із "воєнкором" татарським статуетку, начинену вибухівкою.

Раніше

МВС росії оголосило Попкова в розшук. За якою саме статтею розшукують журналіста, раніше не повідомлялося.

Сам Попков причетність до вбивства татарського заперечував, а з Треповою, за його словами, він був знайомий тільки в соціальних мережах.

Нагадаємо

2 квітня в санкт-петербурзі в кафе "Street Food Bar №1", яке належало засновнику ПВК "вагнер" євгену пригожину, стався вибух під час "творчого вечора" "воєнкора" владлена татарського.

У результаті татарський загинув, ще 33 людини дістали поранення. Наступного дня слідчий комітет рф відзвітував про затримання підозрюваної Дар'ї Трепової.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Небезпечні ігри на воді: на Вінниччині потонула дитина

     • 404928 переглядiв

    російська авіація атакувала Херсонщину, є постраждалі 

     • 360962 переглядiв

    Зеленський у Молдові зустрівся із головою Євроради

     • 418224 переглядiв