u-rf-poboyuyutsya-scho-ukrayina-rozpochne-nastup-na-pivnichnomu-skhodi-britanska-rozvidka

У рф побоюються, що Україна розпочне наступ на північному сході - британська розвідка

 • 1255835 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Командувачі військ рф побоюються, що Україна може розпочати наступальні дії на північному сході країни, їх оперативні наміри залишаються оборонними. Про це інформує УНН, посилаючись на останній звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Цитата

"Оперативно наміри росії на північному сході, ймовірно, залишаються оборонними. Командувачі, ймовірно, побоюються, що це один із секторів, де Україна може спробувати провести великі наступальні операції", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Розвідники зазначають, що з початку березня на ділянці лінії фронту Сватове-Кремінна на півночі Луганської області тривають запеклі бої. Російські окупанти частково відновили контроль над безпосередніми підступами до Кремінної, яка на початку року перебувала "під безпосередньою загрозою", інформує МО Британії. 

Повідомляється, що місцями росія досягла успіхів на кілька кілометрів.

"Російське командування, ймовірно, намагається розширити зону безпеки на захід від оборонних ліній, які вони підготували вздовж височини, та інтегрувати природну перешкоду річки Оскіл. Ймовірно, вони прагнуть відбити Куп’янськ - логістичний вузол", - припустили розвідники.

Нагадаємо

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що ворог не полишає надії взяти Бахмут, вони втрачають значні сили та видихаються, зовсім скоро ми цією нагодою скористаємося.

Українські Національні Новини

Суспільство