u-rf-poskarzhilisya-scho-yikh-sportsmenam-ne-dali-vizi-v-ssha

У РФ поскаржилися, що їх спортсменам не дали візи в США

 • 8934 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У посольстві США в Москві не видали візи збірній Росії з вільної боротьби, яка повинна була взяти участь в Кубку світу з 5 по 9 квітня в американському місті Айова-Сіті. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву представника МЗС РФ Марії Захарової.

"Викликає крайнє обурення відмова посольства США в Москві в організації співбесід для отримання американських віз збірною командою Росії з вільної боротьби... Незважаючи на спрямовану нами з цього приводу ще в кінці лютого ноту, американці, дотягнувши до останнього моменту, лише зараз відповіли нам відпискою, в якій вчергове посилаються на те, що, мовляв, в усьому винна нестача консульського персоналу", - йдеться в заяві.

РФ розцінює дії США "як черговий наочний приклад перешкоджання участі російських спортсменів в міжнародних змаганнях", і заявила про дискримінацію команди однієї з країн-учасниць.

Нагадаємо, у держдепі США роз'яснили позицію щодо видворення російських дипломатів. Згідно із заявою, Росія поставила під загрозу життя багатьох невинних людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу