u-rf-sirotam-vruchili-novorichni-podarunki-z-chervyakami

У РФ сиротам вручили новорічні подарунки з черв’яками

 • 9774 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Перевірку за фактами наявності черв'яків у новорічних дитячих подарунках для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей від губернатора Іркутської області проводить уряд регіону. Про це повідомила прес-служба уряду Іркутської області, передає УНН з посиланням на РІА "Новости".

"За словами однієї із заявниць, вона сфотографувала цукерки, відправила фотографію електронною поштою у Росспоживнагляд, а упаковку і товар викинула. Зараз за даними фактами проводиться перевірка. У найкоротші терміни мають встановити, чи дійсно новорічні набори виявилися з неякісною продукцією, і чи є в цьому провина постачальника", - йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Зазначається, що напередодні Нового року в управління Росспоживнагляду по Іркутській області надійшли скарги від жителів регіону на погану якість шоколадних цукерок у новорічних подарунках, презентованих від губернатора області дітям-сиротам та дітям з малозабезпечених сімей. На знімках, наданих в якості доказів, у цукерках видно черв'яків, а на шоколаді - білий наліт. Розслідування за даним фактом почав місцевий Росспоживнагляд.

Повідомляється, що всього, за даними уряду регіону, до Росспоживнагляду надійшло три скарги на якість новорічних подарунків.

Заступник голови уряду Іркутської області Валентина Воблікова повідомила, що "постачальник вручив заявникам нові подарунки".

Як повідомляв УНН, у РФ пропонують заборонити дитяче шампанське.

Українські Національні Новини

Суспільство