u-rf-tsinichno-vidreaguvali-na-raketniy-udar-po-kremenchuku

У рф цинічно прокоментували ракетний удар по Кременчуку

 • 649193 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У рф цинічно прокоментували ракетний удар по Кременчуку Полтавської області. Вони заявили, що повітряно-космічні сили росії завдали удару нібито по "ангарах з озброєнням та боєприпасами", а не по торговому центру, де в момент удару перебувало близько тисячі осіб. Про це повідомляє міністерство оборони рф, інформує УНН.

Цитата

«27 червня в місті Кременчук Полтавської області пкс росії завдано удару високоточною зброєю повітряного базування по ангарах з озброєнням і боєприпасами, що надійшли від США і європейських країн, в районі Кременчуцького заводу дорожніх машин», - цинічно відреагували в рф.

Деталі

У міноборони рф повторюють рашистські наративи, що пожежа в торговому центрі, який при цьому, нібито, не працював, «відбулася через детонацію боєприпасів, що зберігалися поруч на заводі». 

Доповнення 

27 червня ввечері рашисти завдали ракетного удару по торговельному центру у Кременчуці на Полтавщині, де перебувало понад тисячу цивільних. 

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по торговельному центру “Амстор” у Кременчуці на Полтавщині 25 людей госпіталізовано, 18 осіб загинули. 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обурений реакцією росіян на ракетний удар по ТЦ у Кременчуці. У дописі в Twitter він назвав росію "країною вбивць та відвертих брехунів".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП