u-rf-vnochi-ta-vrantsi-bulo-huchno-povidomlialosia-pro-vybukhy-u-raionakh-aerodromiv-u-nyztsi-rosiiskykh-rehioniv

У рф вночі та вранці було "гучно": повідомлялося про вибухи у районах аеродромів у низці російських регіонів

 • 42127 переглядiв

росія повідомила про вибухи та безпілотники у кількох регіонах.

У рф сьогодні вночі повідомили про вибухи та дрони у низці регіонів - зокрема, у ейську, енгельсі, морозовську, курську. міноборони рф стверджує про 53 "знищені" або "перехоплені" дрони над ростовською, саратовською, курською, бєлгородською областями та краснодарським краєм, пише УНН.

Деталі

Як повідомляються російські телеграм-канали, уночі понад 10 вибухів пролунало над єйськом у краснодарському краї рф, зазначалося, що, за попередньою інформацією, над містом працювала ППО. Як розповіли SHOT місцеві жителі, все почалося близько 3 години ночі, окрім гучних "хлопків" також було чути звук автоматних черг у районі місцевого аеродрому та військового містечка. Згодом голова району роман бублик повідомив про "атаку" на єйський район і що руйнувань немає. При цьому повідомлялося, що летіло "по аеродрому". 

В енгельсі саратовскої області рф, де базуються російські важкі бомбардувальники, нібито ліквідували БПЛА, повідомив губернатор саратовської області роман бусаргін в телеграм-каналі: "В енгельсі сьогодні рано-вранці ліквідували БПЛА. Постраждалих та руйнувань інфраструктури під час падіння уламків попередньо немає". Повідомляється, що у місцевому пабліку писали про вибухи. Також ЗМІ писали, що у пабліку заявляли про вибухи саме поблизу аеродрому.

Також повідомлялося, що серія вибухів пролунала над морозовськом у ростовській області рф на початку першої ночі, SHOT повідомляв, що, імовірно, безпілотники намагалися атакувати місцевий аеродром. Губернатор ростовської області василь голубєв повідомляв, що нібито "у морозовському районі підрозділи протиповітряної оборони відбивають масовану атаку БПЛА". Місцеві жителі розповіли одному з російських телеграм-каналів, що ідеться про понад 15 повітряних цілей. Вони також бачили вибух на землі.

У російському курську та області вночі та вранці повідомляли про БПЛА та пожежі. Місцевий губернатор роман старовойт підтвердив.

міноборони рф вранці заявило про нібито перехоплення та знищення ППО дронів - над територіями ростовської (44 БпЛА), саратовської (1 БпЛА), курської (1 БпЛА) та бєлгородської (1 БпЛА) областей, а також над територією краснодарського (6 БпЛА) краю.

05.04.24, 08:19 • [views_0]