u-rf-z-izolyatora-vtikli-areshtovani-ogolosheno-plan-sirena

У РФ з ізолятора втікли арештовані, оголошено план "Сирена"

 • 10830 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У російській республіці Тува оголошено план "Сирена" для пошуку втікачів з ізолятора тимчасового тримання. Про це пише УНН з посиланням на ТАСС.

Повідомляється, що план "Сирена" використовується для пошуку особливо небезпечних злочинців. Він оголошений на території всієї Росії. Також орієнтування надіслано в сусідні регіони - Красноярський край і Хакасію. За даними правоохоронців, ведеться розшук восьми втікачів, які є жителями Барун-Хемчикського району республіки.

14 квітня з ІВС в селі Кизил-Мажалик Барун-Хемчикського району РФ втекли дев'ять осіб: четверо з них були засуджені за розбій, грабіж і причинення тяжких тілесних пошкоджень.

Вони чекали подальшого переведення до місць позбавлення волі. Ще п'ятеро підозрюються в скоєнні вбивства, причиненні тяжких тілесних ушкоджень та іншого. Одного з утікачів уже затримано.

При втечі постраждав поліцейський. За версією слідства, при виході з камер затримані напали на правоохоронця, почали душити, а потім кілька разів ударили ножем, поліцейський отримав два непроникаючих поранення грудної клітки, він госпіталізований. За фактом застосування насильства у відношенні співробітника правоохоронних органів і втечі порушено дві кримінальні справи.

Нагадаємо, вчора у Львові затримали росіянина, який перебуває у міжнародному розшуку.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух міни в Алеппо: загинула дитина

     • 78540 переглядiв

    Лікар розповів про шкоду зволожувачів повітря

     • 23428 переглядiв

    Середня зарплата у Мінагрополітики становить 21 тис. грн

     • 17460 переглядiв

    На Майдані Незалежності вибухівку не знайшли - поліція

     • 9088 переглядiв