u-rf-z-porushennyam-terminiv-rozglyanuli-apelyatsiyu-na-aresht-griba

У РФ з порушенням термінів розглянули апеляцію на арешт Гриба

 • 9040 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Краснодарський суд Російської Федерації з порушенням термінів розглянув апеляцію на продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянина України Павла Гриба. Про це у Facebook повідомив його батько Ігор Гриб, передає УНН.

"Сьогодні 1 лютого, в порушення всіх термінів, відбулось засідання Краснодарського крайового суду з розгляду апеляції на запобіжний спосіб утримання Павла. Адвокат про судове засідання випадково дізнався за добу. Все було зроблено так, щоб батьки не встигла приїхати", - повідомив Гриб.

Крім того, Гриб повідомив, що за інформацією адвоката, хлопець має виснажений вигляд та скаржиться на біль у шлунку та животі.

"За інформацією адвоката у Павла дуже виснажений вигляд, постіні скарги на біль у шлунку і животі. Загальний депресивний стан, як наслідок посилення психологічного тиску з боку слідства і адміністрації СІЗО. Немає ні ліків, ні мінімального диєтичного харчування. Внутрішня кровотеча може відкритись у будь-який час. Фахових медичних спеціалістів по хворобі Павла в Краснодарі нема. Надати медичну допомогу ніхто не зможе. Кожен день в СІЗО може бути останнім для Павла! Життя Павла в небезпеці!" - зазначив Гриб.

Нагадаємо, у грудні у Міністерстві закордонних справ України висловили рішучий протест у зв’язку з рішенням російського суду продовжити до 4 березня року термін тримання під вартою незаконно затриманого в Білорусі і переміщеного до РФ громадянина України Павла Гриба.

Українські Національні Новини

Політика