u-rf-zablokuvali-sayti-tsru-ta-fbr-za-poshirennya-feykiv

у рф заблокували сайти ЦРУ та ФБР за "поширення фейків"

 • 931175 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У росії сайти Центрального розвідувального управління США та Федерального бюро розслідувань, а також кілька інших зарубіжних ресурсів були заблоковані за поширення матеріалів, що "містять недостовірну суспільно значиму інформацію, а також дискредитують збройні сили російської федерації". Про це пише ТАСС з посиланням на пресслужбу роскомнагляду, передает УНН.

Цитата

"На підставі Федерального закону №149-ФЗ "Про інформацію, інформаційні технології та про захист інформації" роскомнагляд обмежив доступ до низки ресурсів, що належать державним структурам ворожих країн, за поширення матеріалів, спрямованих на дестабілізацію суспільної та політичної обстановки в рф", - цитує ЗМІ повдіомлення відомства.

Додамо

Зокрема, на ресурсах були виявлені матеріали, які "містять недостовірну суспільно значиму інформацію, а також дискредитують збройні сили російськоїфедерації", додали в роскомнагляді.

За даними сервісу відомства, доступ обмежується до сайтів www.cia.gov та www.fbi.gov.

Нагадаємо

У Читі суд оштрафував на 30 тисяч рублів 26-річного Івана Лосєва за адміністративною статтею про "дискредитацію" армії. Чоловік розповів в інстаграмі про свій сон за участю президента України Володимира Зеленського на тлі оголошеної в РФ “часткової мобілізації”.

Українські Національні Новини

Новини Світу