u-rf-zayavili-pro-gumkoridor-dlya-evakuatsiyi-poranenikh-z-azovstali-yikh-nibito-dostavlyayut-u-medzakladi-dnr

У рф заявили про "гумкоридор" для евакуації поранених з "Азовсталі": їх нібито доставляють у медзаклади "ДНР"

 • 325991 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У міноборони рф заявили про нібито домовленість про евакуацію поранених українських військових із території металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі, передає УНН із посиланням на повідомлення міноборони рф у Telegram.

Деталі

У відомстві зазначили, що 16 травня внаслідок переговорів із заблокованими на території металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі представниками українських військових нібито досягнуто домовленості про вивезення поранених.

Цитата

"У даний час в районі підприємства введено режим тиші та відкритий гуманітарний коридор, яким поранені українські військовослужбовці доставляються до медичного закладу в Новоазовську "Донецької Народної Республіки" для надання їм усієї необхідної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Варто додати, що наразі ні представники української влади, ні представники "Азову" інформацію про "домовленості" чи "евакуацію" не коментували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склянка води на всіх, ампутація кінцівок без знеболюючих, сепсис: дружини “азовців” розповіли, в яких умовах воюють їхні чоловіки

Нагадаємо

14 травня російські окупанти вперше застосували запалювальні або фосфорні бомби проти захисників Маріуполя на "Азовсталі".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП