u-rf-zayavili-scho-vibori-v-ukrayini-ne-dozvolyat-polipshiti-situatsiyu-na-donbasi

У РФ заявили, що вибори в Україні не дозволять поліпшити ситуацію на Донбасі

 • 10052 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Позитивних змін в зоні конфлікту на Донбасі у 2019 році навряд можна буде помітити через майбутні президентські та парламентські вибори в Україні. Про це заявив в п'ятницю постійний представник РФ при ОБСЄ Олександр Лукашевич під час відеомосту з Відня, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Швидше за все, 2019 рік теж буде роком втрачених можливостей, з урахуванням майбутніх виборчих кампаній в Україні: президентських виборів 31 березня і парламентських виборів восени. Тому чекати різкої зміни обстановки в зоні конфлікту не варто", – висловив свою думку Лукашевич.

Також, відповідаючи на запитання про очікування Москви від майбутніх президентських виборів в Україні, Лукашевич зазначив, що поки не розраховує на серйозне поліпшення обстановки.

"Як це буде при новій владі, я сказати точно не можу. Але ознак серйозних змін ми поки не спостерігаємо, навпаки – йде погіршення військової обстановки", – заявив постпред РФ.

Як повідомляв УНН, 31 грудня Центральна виборча комісія України ліквідувала 5 дільниць для голосування в Російській Федерації.

Українцям, які перебувають на території РФ постійно, порадили їхати голосувати до трьох інших країн: Грузії, Фінляндії й Казахстану.

Нагадаємо, в Україні вже стартувала президентська передвиборча кампанія. 31 грудня о 9 ранку до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у президенти подав перший кандидат.

Українські Національні Новини

Політика