u-rimi-12-vipadkiv-koronavirusu-zarazilisya-velika-simya-politseyskogo-i-pozhezhniy

У Римі 12 випадків коронавірусу: заразилися велика сім'я поліцейського і пожежний

 • 19390 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Римі, виходячи з меддовідки столичної лікарні Спалланцані, на даний момент зафіксовано 12 випадків зараження коронавірусів. Останніми заразилася сім'я поліцейського, а також молодий пожежний. Про це повідомляє УНН з посиланням на Il messaggero.

"У Римі було зафіксовано 12 випадків коронавірусу. У медичному звіті лікарні Спалланцані зазначено, що в даний час госпіталізовано 7 пацієнтів з позитивними результатами, а також китайську пару з негативними результатами", - повідомляють у виданні.

Так, повідомляється, що позитивний тест на коронавірус зафіксований у сім'ї поліцейського: чоловіка з дружиною, двох дітей і невістки. У ще одного сина - результат негативний.

Повідомляється, що епідеміологічний зв'язок інфікування поліцейського йде з Ломбардії, сама сім'я проживає в місті Фьюмічіно.

Нарешті, передбачається, що у випадку пожежного, епідеміологічний зв'язок йде з міста П'яченца в Емілія-Романья, звідки хлопець нещодавно повернувся.

"Перебіг захворювання госпіталізованих пацієнтів не викликає занепокоєння, за винятком наявності двосторонньої інтерстиціальної пневмонії у поліцейського", - додають у виданні.

Нагадаємо, що в Італії коронавірусом заразилися співробітники Amazon.

Українські Національні Новини

Новини Світу