u-rimi-zatrimali-dvokh-ukrayintsiv-za-sprobu-pograbuvati-politseyskogo

У Римі затримали двох українців за спробу пограбувати поліцейського

 • 11606 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Двоє громадян України у Римі спробували пограбувати поліцейського в цивільному. Їх було затримано місцевою поліцією, передає УНН з посиланням на Il Messaggero.

Зазначається, що в четвер увечері поліцейський, що знаходився не на службі, їхав на околиці Риму, коли в нього врізалася машина, в якій знаходилися двоє людей.

Водій вийшов з автомобіля, щоб оцінити завдані збитки. Після цього він спробував поїхати з місця аварії. Коли поліцейський підійшов до машини, показав посвідчення і представився, пасажир авто спробував вирвати з його рук документи і гаманець.

Як пише видання, поліцейський патруль, який знаходився неподалік, допоміг затримати порушників. Ними виявились двоє громадян України 33 і 40 років. Їх доставили в поліцейську дільницю і висунули звинувачення.

Як повідомляв УНН, минулого місяця співробітники управління ФСБ Росії по Свердловській області спільно з так званим управлінням ФСБ по Республіці Крим заявили, що затримали українця з секретними картами Генштабу Збройних сил РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП