u-rivnenskiy-oblasti-derevo-vpalo-na-budinok-iz-ditmi

У Рівненській області дерево впало на будинок із дітьми

 • 11802 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Внаслідок сильних дощів та посилення шквалистого вітру, який подекуди сягав до 25 метрів за секунду, вчора, 24 вересня, у західних областях України зафіксували численні випадки повалення дерев. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Зокрема, підрозділи Служби порятунку Рівненщини звільняли проїжджі частини місцевих доріг від повалених дерев у Рівненському, Дубенському, Сарненському та Корецькому районах. Крім того, у смт Клевань дерево впало на приватний житловий будинок та заблокувало вхід, де перебували малолітні діти. На місці події працювали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою спеціальних інструментів розчистили вхід", – йдеться в повідомленні.

У Луцьку на Волині у п'ятиповерховому житловому будинку рятувальники демонтували елементи балконної рами на четвертому поверсі, яку пошкодив вітер.

У Львівській області рятувальники здійснили три виїзди на порізку чотирьох дерев, які впали на проїжджу частину доріг на території села Демня Сколівського району, села Бабино Самбірського району та села Нежухів Стрийського району.

Водночас Укргідрометцентр попередив, що сьогодні на території України спостерігатимуться пориви вітру 15-20 м/с.

"Вночі 26 вересня в більшості областей України, 27 вересня в центральних, східних та південних областях очікуються заморозки на поверхні ґрунту 0-5°; у Карпатах 25-26 вересня заморозки у повітрі 0-3°, по Київській області вночі 26 вересня очікуються заморозки на поверхні ґрунту 0-5°", – зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, через ускладнення погодних умов без світла залишилися 205 населених пунктів у семи областях України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП