u-rivnomu-goriv-restoran-silni-opiki-otrimav-okhoronets

У Рівному горів ресторан, сильні опіки отримав охоронець

 • 11048 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. У Рівному під час самостійного гасіння пожежі в ресторані LION охоронець отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок І-ІІ ступенів та був госпіталізований. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Рівненській області.

Пожежа в ресторані LION сталася 5 листопада о 2:35 в Рівному по вулиці Соборна, 11б.

"Прибувши за вказаною адресою, бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено частину даху. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Була загроза поширення полум'я у середину ресторану по інших приміщеннях. На гасіння рятувальники подали з різних сторін водяні стволи. О 3:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 5:20 повністю ліквідувати", - йдеться в повідомлені.

Також повідомляється, що внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 100 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 50 кв. м. Вдалося врятувати приміщення ресторану та обладнання.

"Після ліквідації пожежі від працівників швидкої медичної допомоги рятувальники отримали інформацію, що під час самостійного гасіння пожежі, ще до прибуття підрозділів ДСНС, отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок І-ІІ ступенів та був госпіталізований в Рівненську обласну клінічну лікарню охоронець ресторану LION 1970 року народження. Він перебуває під наглядом лікарів", - зазначається у повідомленні.

Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Нагадаємо, у Кривому Розі на пожежі загинув чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП