u-rnbo-prokomentuvali-ymovirnist-dovshogo-za-14-dniv-inkubatsiynogo-periodu-koronavirusu

У РНБО прокоментували ймовірність довшого за 14 днів інкубаційного періоду коронавірусу

 • 13790 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. На сьогодні збільшення термінів інкубаційного періоду COVID-19 немає, і 14 днів - це інкубаційний період для цього коронавірусу. Про це на брифінгу у Нових Санжарах сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає кореспондент УНН.

"Є чітке розуміння. Є наші фахівці, є фахівці у всьому світі. Я можу сказати, що вони один з одним спілкуються. 14 днів на сьогоднішній день – це той (інкубаційний – ред.) період, який є для цього коронавірусу. У нас є вірусологи, вони спілкуються з усіма світовими науковцями, всі лабораторії між собою мають контакти. Ніяких збільшень терміну, ніж 2 тижні, на сьогодні не існує", - сказав Данілов.

Зазначимо, раніше з’явилась інформація, що інкубаційний період коронавірусу COVID-19 може бути набагато довшим за 14 днів.

Як повідомляв УНН, станом на ранок суботи, 22 лютого, з усіх лібораторно підтверджених випадків захворювання на пневмонію, викликану новим коронавірусом COVID-19, 3% закінчились смертю, у той час як 26,9% - одужанням.

Українські Національні Новини

Суспільство