u-rosiyi-90-richna-zhinka-vilayala-spikera-derzhdumi-volodina

У Росії 90-річна жінка вилаяла спікера Держдуми Володіна

 • 29941 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Спікер Держдуми В'ячеслав Володін під час прогулянки по рідному Саратову зустрів 90-річну пенсіонерку, ветерана Великої Вітчизняної війни Ганну Полуйко, яка вилаяла його і російську владу в цілому. Розмова потрапила на відео, яке розповсюдили соцмережі, інформує УНН.

Деталі

Полуйко взяла Володіна за руку і трохи менше 15 хвилин критикувала ситуацію в країні, звертаючись до нього на "ти". Вона звинуватила чиновників у брехні і корупції, а також вказала на важку ситуацію з економікою, згадавши занадто високу інфляцію.

"А то крадуть мільярди, мільярди, ну як можна?!... По телевізору кожен день - Володін. "Володін дістав", "Володін добув"... Ось, будь ласка, зменш ти брехню і всім скажи", - звернулася вона до спікера Держдуми.

Володін не випускав руку пенсіонерки і не перебивав її, періодично киваючи.

"Для мене, для мене особисто - ганьба, коли президент дає 10 000, щоб дитину в школу зібрати. Розумієш, прикро-прикро. Така величезна територія, такі багатства, і люди сидять - скільки там відсотків - без газу, села зникли з карти. Ну, це ж ганьба!.. Це ж все країна. Розвалили, розікрали, продовжують. Так у мене питання: Це коли-небудь закінчиться?" - продовжила Ганна Полуйко.

Володін пізніше прокоментував зустріч і зазначив, що "бабуся" дала йому "накази". Він назвав "зрозумілими" її емоції, але закликав "чути" людей і помічати їх. Полуйко відмовилася коментувати свою зустріч з головою Держдуми, пославшись на втому.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володин.Саратов. (@volodin.saratov)

Українські Національні Новини

УНН Lite