u-rosiyi-areshtuvali-eksradnika-putina-surkova-kolishniy-deputata-derzhdumi

В рф арештували колишнього радника путіна, який раніше курирував російську агресію на Донбасі - ексдепутат

 • 254512 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У росії заарештували Владислава Суркова – колишнього радника президента рф володимира путіна. Про це у Facebook повідомив колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов і додав, що Сурков перебуває під домашнім арештом, передає УНН.

Деталі

"Владислав Сурков перебуває під домашнім арештом. Наразі проводяться слідчі заходи у справі про розкрадання на Донбасі з 2014 року", - пише Пономарьов із посиланням на свої джерела.

Він додав, що хоча путін і звільнив Суркова у 2020 році, ексрадник російського президента все ще залишається тією людиною, яка розуміє реальну ситуацію в так званих "Л/ДНР". Також у нього там лишилися зв'язки.

"Сурков завжди був досить близький з Кадировим і очевидно, що багато чого академік не сам вигадує, а слідує завітам Владислава Юрійовича", - також додав Пономарьов.

Раніше

ЗМІ писали про репресії п'ятої служби ФСБ, яка займається зовнішньою розвідкою, Україна також є її зоною відповідальності.  Керівник структури Сергій Бесіда нібито зараз перебуває у СІЗО у Лефортовому.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП