u-rosiyi-batko-z-troma-malolitnimi-ditmi-pishli-do-lisu-schob-perechekati-tam-pandemiyu

У Росії батько з трьома малолітніми дітьми пішли до лісу, щоб перечекати там пандемію

 • 20858 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. У Приморському краї Росії, що недалеко від Японії, батько з трьома малолітніми дітьми пішли в ліс, щоб там перечекати пандемію COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на "Медузу".

"У Приморському краї в лісі знайшли трьох малолітніх дітей і їх 39-річного батька... Батько повів дітей у ліс, щоб перечекати там пандемію коронавірусу", - повідомили у ЗМІ.

Уточнюється, що повідомлення про зникнення дітей у селищі Кавалерів правоохоронні органи отримали на початку травня. Слідчі з'ясували, що також пропав батько, і знайшли в оселі родини свідоцтва того, що чоловік мав намір покинути будинок разом з дітьми. Було порушено кримінальну справу, організовані пошуки за участю поліції, МНС і волонтерів. Сім'ю знайшли через два дні. Діти вилучені з сім'ї, батько не затриманий.

"Там питання з приводу умов утримання дітей. Загрози їхньому життю та здоров'ю немає", - уточнив представник адміністрації Кавалеровського району.

Сказано, що в Приморському краї на 24 травня зафіксовано 1646 випадків коронавірусу. 610 осіб одужали, 15 померли. З 31 березня в регіоні діє режим самоізоляції, з 30 квітня - масковий режим.

Нагадаємо, на Уралі сім'я з трьома дітьми пішла жити до лісу, щоб врятуватися від COVID-19.

Українські Національні Новини

Здоров'я