u-rosiyi-mobilizovaniy-naklav-na-sebe-ruki-u-yidalni-navchalnogo-tsentru-zmi

У росії мобілізований наклав на себе руки у їдальні навчального центру - ЗМІ

 • 280697 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У свердловській області в рф 46-річний чоловік наклав на себе руки. Відомо, що за декілька днів до загибелі йому прийшла повістка. Про це інформує журналістський проект ASTRA, пише УНН.

Деталі

Російський проект ASTRA повідомляє, що жителя кургана мобілізували 26 вересня, а 1 жовтня у їдальні навчального центру його знайшли без ознак життя. Він загинув на місці, на тілі знайшли порізи на шиї. Поруч лежало лезо.

За попередніми даними, чоловік наклав на себе руки.

Доповнення

21 вересня російський президент володимир путін заявив про часткову мобілізацію в рф

За словами міністра оборони рф сергія шойгу, частково мобілізовано буде 300 тисяч осіб. Йдеться, з його слів, нібито про тих, хто служив, має військово-облікову спеціальність та бойовий досвід. 

З першого дня підписання про частову мобілізацію в рф почалися масові акції протесту, також на кордоні росії з Казахстаном та іншими країнами люди стоять у черзі на виїзд із рф. 

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергову розмову росіян: військовий рф обговорює з дівчиною із Бурятії те, що в росії в процесі мобілізації «забирають навіть дідів віком 60-65 років».

Українські Національні Новини

Новини Світу