u-rosiyi-ofitsiyno-povidomili-pro-smert-zhirinovskogo

У росії офіційно повідомили про смерть Жириновського

 • 159470 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. У росії 6 квітня офіційно повідомили про смерть російського політика, лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Підтвердження цього написав у Telegram голова держдуми рф В'ячеслав Володін, пише УНН.

Цитата

“Після важкої та тривалої хвороби пішов із життя Володимир Вольфович Жириновський”, – написав у своєму Telegram Володін.

Додамо

Ще 25 березня надійшла інформація про смерть Жириновського. Але в держдумі рф не могли визначитися – помер політик чи ні.

Спочатку інформацію про смерть Жириновського підтвердив російський політик Олександр Пронюшкін. Пізніше речник держдуми В'ячеслав Володін спростував смерть політика.

Нагадаємо

Жириновський потрапив до лікарні з тяжкою формою коронавірусу та ураженням легень на 50-75%. Як писав УНН, політик вакцинувався сім разів. Наприкінці лютого його приєднали до апарату ШВЛ і ввели в штучну кому. Пізніше Жириновського вивели із медикаментозного сну.

Згодом стало відомо, що його стан помітно погіршуються.

Жириновський "славився" своїми скандальними вчинками та заявами. Одна з таких, що "Києву має залишитися третина України, а решта територій має належати росії".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У росії офіційно повідомили про смерть Жириновського

     • 159470 переглядiв

    Вночі окупанти завдали 27 ударів по Харкову – голова ОВА

     • 90555 переглядiв

    Посівна в Україні: бізнес роздає безкоштовне насіння

     • 229666 переглядiв