u-rosiyi-oprilyudnili-reyting-zlochinnosti-sered-regioniv-lidiruye-okupovaniy-sevastopol

У Росії оприлюднили рейтинг злочинності серед регіонів. "Лідирує" окупований Севастополь

 • 18709 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Генеральна прокуратура Росії оприлюднила дані щодо злочинності серед регіонів, куди включила і окупований Крим. Місто Севастополь "очолило" рейтинг. Про це повідомляє УНН з посиланням на Крим.Реалії.

Деталі

За інформацією відомства, злочинність в місті зросла на 44% в порівнянні з 2019 роком. Дані приросту наводяться на 100 тис. населення.

На другому місці - Санкт-Петербург (26%), на третьому - Ленінградська область (близько 12,8%).

Анексований Крим, нарівні з Москвою, показав приріст злочинності на 3,8% за підсумками минулого року.

За абсолютною кількістю скоєних злочинів в трійку лідерів увійшли Москва, Московська область і Краснодарський край.

В кінці листопада 2020 року Міністерство внутрішніх справ Росії опублікувало звіт за 10 місяців, де анексовний Севастополь очолив рейтинг регіонів за темпами зростання злочинності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський запропонував ЄС запровадити нові санкції за порушення прав людини в окупованому Криму

Всього в Криму, за даними МВС Росії, за 10 місяців цього року було зареєстровано 18 832 злочини, збільшення в порівнянні з минулим роком склало 4%.

Додамо

7 років тому, 20 лютого 2014 року, розпочалася збройна агресія Російської Федерації проти України. Цього дня до українського Криму почали прибувати російські військові підрозділи в межах операції із захоплення півострова. Незаконна спроба анексії АР Крим та міста Севастополя, а також подальше розв’язання збройного конфлікту на Донбасі стали етапами реалізації плану Росії, спрямованого на руйнування української державності, вказали раніше у МЗС.

Українські Національні Новини

Суспільство