u-rosiyi-politsiya-zatrimala-blogera-za-provokatsiyne-foto-na-tli-khramu-v-moskvi

У Росії поліція затримала блогера за провокаційне фото на тлі храму в Москві

 • 34605 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. У Росії поліція затримала блогера Руслана Бобієва, який сфотографувався з дівчиною на тлі храму Василя Блаженного в центрі Москви у вульгарній позі. Дівчина імітувала оральний статевий акт. Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

Цитата

"Блогер, який зробив фото провокаційного змісту, затриманий столичними поліцейськими", - сказали ЗМІ у пресслужбі столичного ГУ МВС Росії.

Деталі

Також співробітники поліції затримали супутницю молодого чоловіка.

"Раніше блогер Руслан Бобієв опублікував у себе в соцмережах фотографію на тлі храму Василя Блаженного. У кадрі чоловік разом з дівчиною в поліцейській куртці імітував статевий акт", - наголошується в повідомленні.

За даними ЗМІ, Бобієв родом з Таджикистану. У Москву він приїхав з Сочі. Раніше блогер викладав в мережу відео, де він нападає і б'є людей зі спини.

Як повідомляє Meduza, фото було викладено в тікток і інстаграм Бобієва 29 вересня. На ньому жінка стоїть на колінах перед Бобієвим, а він тримає її за волосся. На жінці куртка з написом "поліція". На задньому фоні видно собор Василя Блаженного. Блогер супроводжував фото підписом "Трудовий кодекс - не кримінальний, можна і порушити".

"Після затримання Бобієв приніс вибачення за використання поліцейської форми і за те, що фотографія була зроблена на тлі храму", - говориться в повідомленні.

Доповнення

Російського блогера Юрія Хованського заарештували на два місяці, до 8 серпня, за звинуваченням у виправданні тероризму через пісню про теракт в театральному центрі на Дубровці в 2002 році.

Українські Національні Новини

Новини Світу