u-rosiyi-povidomili-pro-zagibel-rufera-yakogo-zvinuvachuvali-v-rozfarbuvanni-zirki-v-moskvi

У Росії повідомили про загибель руфера, якого звинувачували в розфарбуванні зірки в Москві

 • 22806 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У Росії підтвердили загибель в горах руфера, якого звинувачували в розфарбуванні зірки висотки на набережній в Москві в кольори українського прапора Олександра Погребова, передає УНН з посиланням на РІА Новини.

"Мій підзахисний Олександр Погребов трагічно загинув", - сказала адвокат Погребова, зазначивши, що це сталося 1 грудня при стрибку в Баксанську ущелину.

Нагадаємо, чотирьох обвинувачених в розфарбуванні шпиля і зірки на одній з московських висоток - Олексія Широкожуха, Олександра Погребова, Євгену Короткову та Анну Лепьошкіну звинуватили в "хуліганстві" і "вандалізмі". У суді вони заявили про свою непричетність до злочину і пояснили, що вони насправді здійснювали стрибки з парашутом з даху висотки.

Як повідомляв УНН, Таганський суд засудив одного з фігурантів "справи руферів" Володимира Подрезова до 2 років і 3 місяців позбавлення волі і виправдав інших чотирьох фігурантів цієї справи про фарбування в кольори українського прапора зірки на шпилі висотної будівлі в центрі російської столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП