u-rosiyi-problemi-z-viyskovo-promislovim-virobnitstvom-britanska-rozvidka

У росії проблеми з виробництвом озброєння - британська розвідка

 • 662826 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Виробництво озброєння у росії, ймовірно, не відповідає вимогам міноборони рф щодо ресурсів для ведення війни в Україні. Про це йдеться в останньому звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Розвідники нагадують, що 9 лютого заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв під час відвідування Омського заводу транспортного машинобудування закликав збільшити виробництво танків у росії. Це сталося після кількох публічних заяв російського президента володимира путіна, якими він закликав оборонну промисловість країни "краще підтримувати" так звану "спеціальну військову операцію".

Цитата

"Високопоставлені російські чиновники, ймовірно, усвідомлюють, що військово-промислове виробництво держави стає критично слабким місцем, що посилюється стратегічними та оперативними прорахунками, пов'язаними з вторгненням в Україну. Виробництво майже напевно не відповідає потребам міноборони росії у ресурсах для проведення кампанії в Україні та відновлення своїх довгострокових оборонних потреб", - наголосили в МО Британії.

Нагадаємо

У звіті від 13 лютого розвідники повідомляли, що однією з центральних дилем для російських планувальників у війні рф проти України швидше за все є вирішення, якій із загроз - на двох напрямках - протидіяти насамперед.

Українські Національні Новини

Суспільство