u-rosiyi-prodovzhili-zaboronu-na-tranzit-ryadu-ukrayinskikh-tovariv

У Росії продовжили заборону на транзит низки українських товарів

 • 9016 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Президент Росії Володимир Путін 29 червня підписав указ, яким продовжив діючу заборону на перевезення ряду товарів з території України через Росію в Казахстан і Киргизію. Указ був опублікований сьогодні, 2 липня. Про це повідомляє УНН з посиланням на портал публікаціі правової інформації.

"Внести до Указу президента Російської Федерації від 1 січня 2016 року № 1 "Про заходи щодо забезпечення економічної безпеки і національних інтересів Російської Федерації при здійсненні міжнародних транзитних перевезень вантажів з території України на територію республіки Казахстан або Киргизької республіки через територію Російської Федерації "зміну, замінивши в пункті 4 слова "до 30 червня 2018 року" словами "до 1 січня 2019 року", - йдеться в тексті документа.

Як повідомляв УНН, президент Росії Володимир Путін підписав укази про присвоєння почесних назв ряду частин російської армії. Так, 6-й танковий полк російської армії відтепер носить почесне найменування "гвардійський Львівський", 68-й танковий полк - "гвардійський Житомирсько-Берлінський", 163-й танковий полк - "гвардійський Ніжинський".


Українські Національні Новини

Політика